Friday, April 3, 2009

Mudahnya jatuh CINTA???

Persoalan ni timbul time aku nga sdap2 menskodengkn dri kt kapet kami dunia kami (@15),
Ada sorg cetes ni, (err…senonyer aku xtau pon duduk pkra sbnr,tp aku rasa la kn… dak tu nga gado2 ngn ex-girl dier…sorg cetes jugek…n aku rasa dorg ni xpna jmpe pon…n yg beh jugek,dak boy tu da dpt pengganti pon… senangkn???
Hurmmm…bnyk gak aku dnga cte kapel2 knal kt kapet neh… bley pcya ker?? Senonyer aku pon pna tejebak cinte jarak jaoh tanpa bersua muka neh…zaman aku buduh2 dlu la…bnyk yg pahitnyer…cian aku kna tipu…huhuhuhuh, tp xmau la ingt lg…ehhh da lari dr tajok neh,
Pe2 pong aku musykil caner la org cpt jer jatoh cinte…pg clash, ptg da dpt pengganti….bahgianyer idopppp…bahgia ker?
Aku ni da 20 taon pong maseh menyinggel…aku xpna lg rasa jatuh cinte yg aku rasa btol2 jatuh cinte…stakat angau2 kt org yg aku minat ada la…tp bkn cinte kn??
Wat masa skrg ni aku x terpikir lg nk becinte, sbb bg aku skali cinta,aku ttp cinta!!! n kalo bley cinte aku tu ntok org yg btol2 berhak ke atas aku…
*Tuhan kurniakn lah aku jodoh yg baek yg menyayangi aku seperti dia menyayangi MU dan rasulMu..AMIN
p/s sory penulisan sy agak poyo sbb sym mg seorg bdk yg poyo ;p

6 comments:

AbdulWaheeD said...

woo skodeng kat @15 ek..
bese dia 2 hekhek

zahiera24 said...

ehek!!!!!!sapekh anda?
siler2 pekenalkn diri....
cetez ker?apekah?

Anonymous said...

mmg poyo pon,, kaki novel kot!

mardya ramlee said...

hekkk...akak zahiera,sy cetez kekadang jer...tem kak cem kije salu in..niknem ferdisha, luvdeeya, madipurple, deeyapurple, errr...bnyk la pulakkkk

zahiera24 said...

owwwhhhhhhh...
ceez gak kerrr...
meh slm2...
kikikkiki...
owg pon samer...
kekadang gak in...
kekekekekeke...
toh apek ae toh laen laa...
siler2 panggey dier apek k?
muahahahahahaha....

mardya ramlee said...

salam2 kak zahiera ;)
napa kena pgey dia apek?